Producten

Producten

Bij ons draait alles om jou en je haar. Daarom werken we met de beste producten die de markt te bieden heeft: de vernieuwde Keune Style-lijn en de luxe Keune Care-lijn. Een leuk weetje; bij Keune zijn alle producten ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Verder zijn alle producten vegan en dierproefvrij, iets wat wij zeer belangrijk vinden!

Keune Style-lijn: Of je nu houdt van een natuurlijke, moeiteloos gestylede look of een strakke, gedefinieerde stijl, de vernieuwde Keune Style-lijn heeft alles in huis om jouw kapsel naar een hoger niveau te tillen. Met een breed scala aan producten, van flexibele crèmes tot sterke gels, biedt deze lijn de perfecte mix van houdbaarheid en glans. Of je nu kiest voor een subtiele textuur of een krachtige fixatie, met Keune Style creëer je altijd een look die bij je past en die de hele dag blijft zitten.

Keune Care-lijn: Gezond haar is de basis van een mooi kapsel, en daarom gebruiken wij de Keune Care-lijn voor elke behandeling. Deze producten zijn ontwikkeld met voedende ingrediënten zoals provitamine B5 en essentiële mineralen, om je haar van binnenuit te verzorgen en te versterken. Of je nu droog, beschadigd, dun of gekleurd haar hebt, de Care-lijn biedt gerichte oplossingen om je haar weer in topconditie te krijgen.